Winnaar Petra: "Nooit gedacht dat ik zou winnen"

“Hoi Petra, je hebt een mooi geldbedrag gewonnen bij Lot of Happiness; mogen we langskomen met een cheque?” Onze winnaar kon het bijna niet geloven. Ze won €10.000.

De gunfactor

Petra was één van onze winnaars van de augustus trekking. Gewapend met de cheque en een grote bos bloemen, belden we bij haar aan. De goedlachse vrouw werd overstemd door het geluid van trippelende pootjes en subtiel geblaf. 


Ze vertelt: “Ik had nooit gedacht dat ik zou winnen. Ik doe gewoon mee omdat ik een goed doel wil steunen, niet om mezelf te verrijken.” Met een knipoog voegt ze daaraan toe: “Maar ik gun het mezelf wel hoor.”


Voor Make-A-Wish

Kijkend naar haar viervoeter, vervolgt ze: “Meestal steun ik goede doelen voor dieren, maar Make-A-Wish trok mijn aandacht. Ik ken iemand die daar met haar kind gebruik van gemaakt heeft.” Zo’n mooie missie wilde ze wel steunen. 


Grote verrassing

Bescheiden vertelt Petra over haar wensenlijstje. Een nieuwe bank waar de kinderen en kleinkinderen op passen en misschien een andere salontafel. “Nog even kijken hoe ik dat ga doen, want ik ben geen binnenhuisarchitect. Maar dat is het enige. Verder zetten we wat opzij.” 

Veel plezier met je prijs, Petra!

petra 3

Happynews