“Mijn man wist niet eens dat ik meespeelde” – Happy winnaar Puck

Een geldprijs winnen van maar liefst €5.000 euro, dat is best lekker. Puck en haar man waren de gelukkigen tijdens de laatste trekking. We gingen bij ze langs met een grote cheque.

Voordat we bij onze winnares op bezoek gingen, belden we haar om het goede nieuws te vertellen. We hielden het bedrag alleen nog even geheim, zodat we haar thuis konden verrassen met een cheque.

Bij aankomst stonden Puck en haar man al klaar in de tuin. Dolblij met de cheque, maar toch niet zo verrast. Wat bleek: Puck was zo benieuwd naar haar prijs dat ze stiekem alvast haar lotnummer had gecheckt op onze uitslagen pagina. Dat snappen we natuurlijk wel.


Dubbele verrassing

Even een fotomomentje en dan vertelt ze: “Het was echt een grote verrassing. Ik steun jullie sinds 2019 en ik heb leuke prijzen gewonnen, zoals een gratis lot en een spelletje, maar ik had nooit gedacht dat ik €5.000 zou winnen.” Voor haar man was de verrassing nóg groter. “Hij wist niet eens dat ik meespeelde, dus voor hem was het een dubbele verrassing”, grapt ze.


Verbouwen & vakantie vieren

Zo’n bedrag komt natuurlijk altijd van pas, maar in dit geval zeker. “We hebben nog allemaal plannen hier in huis. We willen gaan uitbouwen, dus daar kunnen we het goed voor gebruiken. En we gaan bijna naar Frankrijk op vakantie met onze twee zoons.”

Waarom Puck meespeelt? Daar hoeft ze niet lang over na te denken: “Ik vond het een leuke combinatie van een goed doel steunen en meespelen met een loterij. Make-A-Wish doet mooie dingen voor mensen die het niet zo makkelijk hebben. Daar wil ik natuurlijk graag aan bijdragen.”

Geniet van jullie vakantie en veel succes met de verbouwing, Puck!

IMG_9486-1

Happynews