Happy moments: winnaars bezoeken

De bel gaat. Je doet de deur open en voor je staat onze vrolijke collega Tim met een grote bos bloemen en een nog grotere cheque in zijn handen. Kun jij het je voorstellen? Voor Mascha, Kunal en Anton was het een moment dat ze nooit zullen vergeten.

Tijdens de tweede trekking van maart wonnen zij alle drie een grote geldprijs in de Lot of Happiness loterij. Mascha mocht een cheque van maar liefst €10.000 in ontvangst nemen en ze kon het bijna niet geloven.

Mascha winnaar

En wat dacht je van Kunal? Zijn vrolijke reactie toen hij ontdekte dat hij €2.500 had gewonnen, was hartverwarmend. "That's a lot," riep hij. Anton, die nog nooit eerder een prijs had gewonnen, werd verrast met een cheque van €7.500. Over de vraag wat hij met het geld zou doen, hoefde hij niet lang na te denken. Vakantie!

Cheque Kunal

Meedoen aan de Lot of Happiness loterij heeft deze winnaars niet alleen een leuk geldbedrag opgeleverd, maar ook heel veel karmapunten. Anton en Mascha steunen met hun deelname Stichting Opkikker en de helft van Kunals inleg gaat naar KiKa. Dankzij hen en onze andere deelnemers kunnen we na elke trekking mooie bedragen afdragen aan goede doelen voor kinderen.

anton winnaar

Happynews