2,7 miljoen voor Make-A-Wish Nederland

Twee-komma-zeven miljoen, wat een bedrag! Dankzij onze deelnemers in de Lot of Happiness Loterij hebben we in 2023 €2.766.953 bijgedragen aan Make-A-Wish Nederland. Deze cheque werd overhandigd aan algemeen directeur Hanneke Verburg en haar team.

We zijn trots dat we kunnen bijdragen aan bijzondere momenten voor wenskinderen en hun families. Elk jaar realiseert Make-A-Wish meer dan 650 wensen van ernstig zieke kinderen en jongeren. Het doel? Kracht, vertrouwen en veerkracht geven om door te gaan. En natuurlijk bijzondere herinneringen maken met geliefden.
 
Hanneke Verburg: “Sinds de start van de goede doelen loterij Lot of Happiness in 2018 is Make-A-Wish al beneficiënt. We zijn partners van het eerste uur als het ware. De fijne samenwerking met Lot of Happiness stelt ons in staat om jaarlijks voor vele honderden ernstig zieke kinderen in Nederland een eigen Wish Journey te organiseren. Door het vervullen van hun allerliefste wens staan zij weer volop in het leven, ondanks hun ziekte. De afdrachten die Make-A-Wish ontvangt van de Lot of Happiness loterij vormen inmiddels een wezenlijk en aanzienlijk deel van onze inkomsten.”

maw 3-1

Happynews